Sååå god, min dille på pepparot försvinner inte - det är bara så sagolikt gott. Denna terrine inspirerad av Louise som blev årets mästerkock bjöd Malin på
Efterrätten bestod av canelés och terrin på päron med vaniljglass och ljummen lönnsirap. Nästa rätt var rimmad pilgrimsmussla, sjöborre, sjökorall, fryst äpple med brynt smörgräm och dill och gräslöksolja
Yoghurt terrine with dill biscuit, served with goat cheese mousse with tomatoes tartare on sun-dried tomatoes cracker, tomatoes sorbet on walnuts crumble, mayonnaise with bell pepper vinaigrette and salad
Tillsätt hackad dill och 0,5 dl hackad gräslök. Vänd försiktigt upp och ned på formen så att terrinen faller ut eller lyft upp plastfolien och garnera med resterande 0,5 dl hackad gräslök och laxrom. 2 timmar Vänd försiktigt upp och ned på formen så att terrinen faller ut eller lyft upp plastfolien och garnera med resterande
Känn med en potatissticka så att terrinen är varm i mitten, då är den klar. Fisk och skaldjurspaté 10 portioner 750 g färsk fiskfilé i småbitar (varav hälften lax)250 g kräftstjärtarsalt, vitpeppar, cayennepeppar3 ägg7 dl vispgrädde1/2 citron, rasp och saft1/2 dl hackade färska örter, t ex dill, gräslök, dragonGör så här. 4 Fyll en terrinform eller portionsformar och baka i ugn, 150 grader
mjölken och rör ner färskost, dill, citron och gelatin. Potatisterrine var en av rätterna vi lagade, här med smak av pepparrot, den passar utmärkt både som förrätt eller på en Buffé