Blanda löjrom med citronsaft och rapsolja, smaksätt med salt och vitpeppar. Bryn souvas köttet hastigt i en stekpanna och servera det tillsammans med terrinen
Till huvudrätt bjöd Kajsa på en fräsch och lättsmält terrin. 1 citron, rivet skal och saft. I en annan skål, vänd runt avokadokuber med saft från 0,5 citron och 1 msk hackad gräslök. Vispa ihop 2 msk olivolja, hackad tomat, kapris och resterande citronsaft, allt rivet citronskal och smaka av med salt och peppar. 1 citron, rivet skal och saft
Smaka av med salt, peppar och pressad citron. Ta till ordentligt med plastfilm så att du har tillräckligt för att täcka överdelen innan du sätter in terrinen i ugnen
Servera terrinen med lite sallad och citronvinägrett. Citronvinägrett. Sparristerrin. Skär upp sparristerrinen i centimetertjocka skivor och ta av plasten
mjölken och rör ner färskost, dill, citron och gelatin. Potatisterrine var en av rätterna vi lagade, här med smak av pepparrot, den passar utmärkt både som förrätt eller på en Buffé