Hacka tomaterna och basilikan grovt och blanda ner. Här nedan ser ni det vinnande receptet till tävlingen i samarbete med touch of taste tävling där priset är en matkurs i touch of taste cooking studio
Bong Touch of Taste Fiskfond. Fördela kronärtshjärtan och soltorkadetomater över laxen. Häll såsen över laxen, kronärtskockshjärtana och de soltorkadetomaterna (inte över potatismoset)
Season to taste. Har du överbliven kokt quinoa hemma, kasta inte bort, utan gör biffar av den. Blanda i det du gillar, kanske har du en morot som behöver användas, riv då ner den eller oliver som måste ätas upp
Lägg i de finhackade tomaterna. 200-250 g cocktailtomater. Lägg i salladsmixen i en skål, dela tomaterna i 4 delar och lägg över salladen, strö över pinjenötterna. 5-6 finhackade soltorkadetomater i olja (viktigt att de legat i olja, annars för hårda) eller 1 1/2 msk tomatpuré. 2-3 make Bongs Touch of Taste – kalvfond. 200-250 g cocktailtomater. 5-6 finhackade soltorkadetomater i olja (viktigt att de legat i olja, annars för hårda) eller 1 1/2 msk tomatpuré. 2-3 make Bongs Touch of Taste – kalvfond
ervera tillsammans med nykokt pasta och toppa med rostade tomater och persilja. 5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond. 8 st cocktailtomater, ugnsrostade