Tarteletter deg recept

Tarteletter med lax.

Tarteletter med lax.

Pajdeg. Bjud på dessa lättlagade och goda laxtarteletter med krämig fyllning. Tillsätt kesellan och kör tills en degboll bildas

Tarteletter med halloncurd och marängtäcke

Mördeg. Gör tarteletterna. Arbeta snabbt ihop, och plasta sedan in degen till ett platt paket. Klicka eller spritsa ut marängen på tarteletterna, och bränn ytan med brännare, alternativt ställ in högt i den varma ugnen
Ägg tarteletter

Ägg tarteletter

deg A. Första gången jag åt dessa tarteletter var i Hong Kong och sen dess har jag aldrig kunnat glömma dem
Tarteletter med jordgubbar

Tarteletter med jordgubbar

Mördeg. I jordgubbstider är dessa tarteletter perfekta, men du kan också göra dem med andra bär om du har tillgång till detta
Tartelette med chokladfyllning

Tartelette med chokladfyllning

Tillsätt äggulan och arbeta snabbt ihop en deg. Deg. Tryck ut degen i 8 tarteletteformar. Sätt ugnen på 225 grader
Tarteletter med rökt fårfiol

Tarteletter med rökt fårfiol

1Arbeta in keson till en deg. Dela degen i 20 bitar. 1Tryck ut degbitarna i 20 små aluminiumformar. 2,5 dl siktat dinkelmjöl

Tarteletter med svartavinbär

Börja med att göra degen. Tänkte då på förra sommarens jordgubbstarteletter. Finfördela fettet, tillsätt ägget och arbeta ihop till en deg

Tartelett med bakad lök, kummin & prästost

Tillsätt olja och salt och rör snabbt ihop till en smidig deg. Låt degen vila i kylskåp ca 30 min. Tryck ut degen i en pajform, antingen avlång eller en rund, ca 25 cm i diameter. ca 30 min Sätt ugnen på 200 grader Tryck ut degen i en pajform, antingen avlång eller en rund, ca 25 cm i diameter
Små jordgubbs­tarteletter

Små jordgubbs­tarteletter

Arbeta ihop till en deg med äggula och eventuellt lite vatten. Låt degen vila i plast-folie i kyl i 30 minuter. Kavla ut degen och lägg den i 4–6 små smorda tartelettformar
Kantarell tartelette.

Kantarell tartelette.

Skär skivor av smördegen och använd en gaffel för att göra små hål i degen. Sprid ut såsen över smördegsplattorna och lägg på svamp och lökblandningen samt rucula och gruyere
Lemon curd tarteletter med vaniljpudding ~ Snabb dessert

Lemon curd tarteletter med vaniljpudding ~ Snabb dessert

Måste erkänna att det var lite jobbigt med degen eftersom att det här med deg och så inte är det jag är bäst på men underbart gott blev det i alla fall Man märker att detta var första gången eftersom att den sprack lite och höll inte riktigt ihop, men ingen är perfekt
{Smörkolapaj}

{Smörkolapaj}

) Till efterrätt jag gjorde chokladkolapajen som jag fick smaka på i form av små tarteletter när jag var på presseventet med Dansukker och Daniel Roos för ett par veckor sedan