Dans un bol, mélanger l’huile d’olive avec la moutarde à l’ancienne, la moutarde de Dijon, l’ échalote, le persil, le vinaigre de vin rouge, la sauce Worcestershire et les cornichons
Till efterrätt hade vi tarte tatin med vaniljglass. Tillsätt tomatpuré, viltfond, vin och kryddor. 2 dl rödvin. 3 msk svartvinbärsgelé. 2 dl rödvin. 3 msk svartvinbärsgelé
Tarte aux pommesCrème brûléeKokta musslor med lök och örterDeg på jäsning. Musselsoppa med örter, vitt vin och grädde, serveras med nybakat franskt lantbrödVitlöksfrästa grodlårProvsmakning av ostronHuvudrätt
Tillsammans med täcket av svart vinbärsläder är det inte som någonting annat vi har smakat. Men det är frågan om ändå inte vakteläggen – inlagda i äppelcidervinäger, hörökta och krönta med några distinkta saltflingor – är det skarpaste inslaget i paraden av amuse-boucher (läsare som går igång på språknörderier får gärna skriva och föreslå en bättre pluralform)