Dra av kastrullen från värmen och tillsätt gelatinet. Smält gelatinet i den varma krämen. Remove from heat, remove the gelatin from the water and add to the pan
Ta ur gelatinbladen ur vattenbaden och smält dem i lite av gräddfilen på svag värme. Rör ner gelatinlösningen i lite av smeten och blanda sedan ner resten av gelatinet
tarte tatin. Blanda det smälta gelatinet med vin- och saftblandningen. Tarte tatin. 7 blad gelatin. Blötlägg gelatinet i kallt vatten 5 minuter. Ta upp gelatinet och smält det i 3 msk vatten i en släpplättpanna på svag värme. 7 blad gelatin
Portions Tarte TatinDet normala är att man gör en stor paj i en stekpanna. Jag hade för lite gelatin i mitt skum på rosenvatten och yoghurt så det blev inte stabilt
Blanda bär och gelatin i gräddet under omrörning. 4 gelatinblad eller 2 tsk gelatinpulver. Lägg under tiden gelatinen i en liten skål och blanda med 1-2 msk kallt vatten. 4 gelatinblad eller 2 tsk gelatinpulver