Eftersom jag inte vill ha några hemligheter alls för er. här är receptet på en supergod jordgubbspaj. Frasig botten, mumsig mandelkräm och alldeles färska, franska jordgubbar
Tarteaux pommesCrème brûléeKokta musslor med lök och örterDeg på jäsning. Fredagen på jobbet var en mycket annorlunda och helt fantastiskt arbetsdag och skoldag
Mais il y a aussi de nombreuses variantes sur les blogs de cuisine telles que la tarte flambée gratinée, tarte flambée forestière, tarte flambée gratinée aux pommes et encore bien d’autres, a tester prochainement
Tarteaux pommes måste nog vara den vanligaste efterrätten från det här området. Snart står de i blom och då ska R och jag ta oss en tur med vespan och njuta =) Den här pajen tar lite tid och är lite lyxigare en än vanlig tarteaux pommes som oftast bara består av pajskal, skivade äpplen, smör och socker
Tarteaux fraises får bli jordgubbstarte på svenska i brist på bättre översättning. Tarte på franska har inget med tårta och göra, annat än att jag gärna serverar en tarte i stället för tårta på födelsedagar
Ibland får man för sig att köpa 5 kilo lök. Varför. Tja, det var billigt och det kändes bra att bära hem en säck Dock måste jag ju göra något med den också