Vi gjorde pajen med ett magert pajskal där smöret var ersatt av olivolja, vatten och lite vin. Blanda 3dl vetemjöl med 1 tsk salt, 0,75 dl olivolja, 0,5 dl vatten och 1 msk kallt vitt vin. 0,75 dl olivolja,
Blanda brysselkålsbladen med lite god olivolja och kryddor. Hittar du inte köttlim i handeln går det att utesluta, men tartaren får svårare att hålla ihop
Forma dina tartarer och halstra dem lätt på en sida i en grillpanna. 2 msk olivolja. Skär köttet i ca 100 grams skivor, lägg en skiva mellan plastfolie och banka ut till köttet blir tunt som en carpaccio upprepa med resterande skivor
Ringla över olivolja, krydda med salt och peppar och raspa över limeskal. Håll i hatten, här kommer ett recept på en tartar på tomat som vi lagade förra sommaren hemma hos Johan och Johannah
Häll försiktigt i olivolja och blanda ihop med en gaffel till en smuldeg. Sätt en kastrull på spisen på medelvärme och låt olivolja, balsamicosirap och honung eller lönnsirap karamelliseras
olivolja. olivolja. Drink och några snittar. Ett glas vin eller bubbelvin – och en liten minitarte… Visst är det hög festfaktor om kvällen börjar på det sättet
olivolja. Ta ut och garnera med grönkål och ringa över olivolja. olivolja. 1 msk olivolja. 1 msk olivolja. Något som är bra med att vara på landet är att jag tar mig tid till att prova alla recept jag sparar på mig under veckorna