En bit gravad lax eller en klick tapenade hade också suttit fint. Jag smaksatte mina med parmesan, riven zucchini och chiliflakes men du skulle enkelt kunna byta ut både grönsaken och osten mot några andra favoriter
Täck fyllningen och filén med tapenade. Ställ filén med skåran uppåt på zucchinin, använd tandpetare för att hålla ihop filén om fyllningen vill ramla ur
Till snacksrullarna använde jag den här gången en tapenade från ICA med zucchini, paprika och aubergine, men jag har också gjort dem med pesto på soltorkad tomatcrème och med grön olivcrème
Där fanns vårrullar, hummus, tapenade, potatissallad med ajvar, grönsaker, svamp, kikärtsbiffar, grönsaksbiffar, lasagnerullar och en del annat som inte fick plats på min tallrik
”Tapenade”gratinerade köttfärsfyllda zucchinibåtar toppade med sesamfrön. MEN hade ingen ost och orkade inte gå och handla så fick komma på något annat piffigt smakrikt att lägga på, som landade i något tapenadeliknande…
2 msk Zeta Tapenade Paprika & Oliver. eller 2 msk Zeta TapenadeZucchini & Paprika. Blanda samtliga ingredienser till färsen och krydda med salt och peppar
Stryk ett lager med olivpuré (tapenade) på skinnsidan och stek tills kycklingen når 70°. Fräs lök, vitlök, zucchini i en panna och tillsätt tomaterna efter 2-3 min. 2 zucchini (skurna i små tärningar). Ca 150 g olivpasta (tapenade) eller mixade oliver