Ta valfri sallad, skiva en tomat och lite salladslök om man önskar, tillsätt lite olvilolja och salt till salladen, lägg upp på ett fat, ta din favorit tapenade på burk och lägg den nystekta/grillade tonfisk kotletten
4 2 burkar tonfisk (à 185 g) 1/2 purjolök 4 port gnocchi 250 g broccoli 1 msk olja 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 130 g soltorkade tomater tapenade salt och peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
4 2 burkar tonfisk (à 185 g) 1/2 purjolök 4 port gnocchi 250 g broccoli 1 msk olja 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 130 g soltorkade tomater tapenade salt och peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Torsk medtapenade, aubergine och tomater. Stekt tonfiskmed citron- & vermouth-sås. Felet med de flesta recept som ska vara nyttiga är att de innehåller så förbannat lite mat
Matvete och tonfiskmedolivtapenade . Servera tillsammans med matvete, tapenade och creme fraiche. Kombinationen tonfisk, creme fraiche och tapenade är lite oväntat men såå gott
Tapenaden kan smaksättas med bland annat pressad citron, vitlök, sardeller, vitpeppar, örter (exempelvis basilika, timjan, rosmarin, oregano) och konjak
En amarone med körsbär och choklad i en bitter, lite söt inramning. med. med. Blanda ovanstående med pastan och lägg till 0,5 dl finhackad bladpersilja. Fyll detta snitt med 200 g tapenade. Blanda 2 dl majonnäs med 3 dl gräddfil och 2 små burkar tonfisk. 2 små burkar tonfisk