Jag använde Zetas tapenademed fint hackade svarta oliver, sardeller, kapris och olivolja. En burk med färdig tapenade på fint hackade oliver, lite lax, bönor och tomater så har du en middag på nolltid som har allt
Tapenade. Blir det röra över är det jättegott att toppa laxbitar med röran och baka av i ugnen. - klassisk frank olivröra med smak av vitlök och sardeller passar perfekt att fylla små munsbitar med1 brk svarta oliver utan kärnor1-2 vitlöksklyftorpersilja1-2 sardeller (eller inga alls. 1-2 sardeller
Tapenade. Blir det röra över är det jättegott att toppa laxbitar med röran och baka av i ugnen. - klassisk frank olivröra med smak av vitlök och sardeller passar perfekt att fylla små munsbitar med1 brk svarta oliver utan kärnor1-2 vitlöksklyftorpersilja1-2 sardeller (eller inga alls. 1-2 sardeller
Blanda yoghurt och tapenade, servera till. Ni är många som läser bloggen och jag blir alltid lika vansinnigt glad när någon av er hör av sig med recept