Tapenade ansjovis recept

Tapenade!

Tapenade!

Att svarta oliver, persilja, vitlök, citron och ansjovis kan bli så gott när man mixar det tillsammns, kunde jag knappt tänka mig
Tapenade

Tapenade

Tapenade är gott att klicka på rostat bröd, crostini eller som en klick bredvid en bitt kött, på pastasalladen eller den franska potatissalladen
Susannes italienska tomatsoppa

Susannes italienska tomatsoppa

Avnjutes gärna tillsammans med tapenade på nybakta kryddscones. Lägg i buljongtärning, kapris och ansjovis skuren i bitar
Susannes italienska tomatsoppa

Susannes italienska tomatsoppa

Avnjutes gärna tillsammans med tapenade på nybakta kryddscones (recept kommer senare. Lägg i buljongtärning, kapris och ansjovis skuren i bitar

Vardag igen!

När vi hade gäster så bjöd jag först på oliver, tapenade och solrosknäcket till en GT. Kompletterade med ostpajer - med ansjovis - crossovermat

Tapenad

4 ansjovis. Kör alla ingredienser i en foodprocessor. Njut på små skivor rostat bröd. 1 stor klyfta vitlök

Marulk med tapenade

Mixa oliver, ansjovisfiléer, limeskal, kapris, persilja och vitlök i en mixer eller matberedare till en jämn tapenade