Tandorikyckling recept

Tandorikyckling med stekt ris med ärter och yoghurtsås

Tandorikyckling med stekt ris med ärter och yoghurtsås

Tandorikyckling. 1 kyckling med ben styckad i lår och bröst4,5 dl yoghurt1 dl pressad citron1 msk hackad färsk mynta1/2 msk salt1,5 msk röd chilipeppar1 msk garam masala1/2 msk vitlökspulver1/2 msk mald ingefära eller ca 1 msk färsk, skalad och finskuren2 tsk gurkmeja1 msk oljaDra skinnet av kycklingdelarna
Tandori för tandlösa

Tandori för tandlösa

Jag tycker det verkar knasigt så jag gjorde en variant på tandorikyckling till glytten. Jag tycker det verkar knasigt så jag gjorde en variant på tandorikyckling till glytten
Tandorikyckling - 350 kcal

Tandorikyckling - 350 kcal

Ingredienser - 4 portioner. 500 g kycklingbröstfilé. Marinad. ½ dl Arla Köket® matyoghurt. ½ dl röd tandoori currypasta
Kyckling tikka masala

Kyckling tikka masala

Skär tandorikycklingen i lagom stora bitar. När jag anmälde mig till en indisk matlagningskurs så var det för att jag ville lära mig laga kyckling tikka masala på riktigt
Farsdagsfirande och tårtrecept

Farsdagsfirande och tårtrecept

Jag hade både städat, handlat och gjort tandorikyckling på spett och farsdagstårtan som syns i bilden här ovan, förstås dukat fint och köpt present

Tandorikyckling souercreme onion

Putsa och krydda filéerna med lite salt o peppar. Blanda ihop en marinad med souercreme o onion, tandorikrydda och valfri mängd olivolja

Veckomatsedel v. 29

Tandorikyckling med friterade hirsbollarTisdag. Sommarens veckomatsedlar blir som dom blir, ena dagen äter vi ute andra hos vänner och ibland hemma