Tandoorikyckling tandoorikrydda recept

Tandoorikyckling med bönsallad

Tandoorikyckling med bönsallad

Marinera kycklingen i tandoorikrydda och vatten 5 min. Om man vill ha en lite lättare lunch eller middag men som ändå är enkel att göra så är detta ett perfekt recept
Grillad tandoorikyckling med ananasraita

Grillad tandoorikyckling med ananasraita

Blanda yoghurten med tandoorikrydda och smaka av med salt och peppar. För att få tandoorikycklingen sådär klarröd, som den kan vara på indiska restauranger ibland, färga marinaden med röd hushållsfärg
Tandoorikyckling med mango

Tandoorikyckling med mango

Smaksätt med tandoorikrydda, rosmarin, salt och peppar. 2 tsk tandoorikrydda. Skär kycklingfiléerna i halvor
Bulgur med tandoorikyckling & rostad potatis

Bulgur med tandoorikyckling & rostad potatis

Tandoorikrydda. Detta är möjligen inte den mest lockande bilden för denna rätt men jag måste säga att smakerna tillsammans med bulgurn, rostade potatisen och tandoorikycklingen går väldigt bra ihop
Low carb wrap med tandoorikryddad kyckling

Low carb wrap med tandoorikryddad kyckling

Tandoorikyckling. Börja med att skära upp kycklingen och hacka upp chilin (ta bort kärnorna innan) blanda dem sedan i en bunke med curry, tandoorikrydda, citronsaft, salt och peppar
Nyttig vardagsmat – tips och recept

Nyttig vardagsmat – tips och recept

Salladswrap med tandoorikyckling. Jag steker tunna skivor kycklingfilé i hemmagjord tandoorikrydda och serverar sedan i ett salladsblad tillsammans med grönsaker och en klick raw cream cheese som jag gjort i förväg (eller vanlig cream cheese såklart)
Fyra 100% sockerfria frukostar

Fyra 100% sockerfria frukostar

Något riktigt gott är att göra en salladswrap med kyckling stekt med tandoorikrydda och raw cream cheese
En helg med mycket god mat

En helg med mycket god mat

Tandoorikyckling med blomkålsris, ruccola och granatäpple. Huvudrätten är kycklingben som jag gjort i ugnen med tandoorikryddad creme fraiche
Tandoorikycklingwrap med raita

Tandoorikycklingwrap med raita

Kycklingen är marinerad i en yoghurtmarinad med tandoorikrydda (jag köpte färdig men vet att fantastiskt duktiga Amy gör sin egen tandoorikrydda) och serverad med bland annat indisk gurkyoghurt med mynta – raita, perfekt mogen avokado och mango chutney
Kycklingvariation i romansallad

Kycklingvariation i romansallad

Servera currykycklingen med majonnäsen och tandoorikycklingen med smöret. Krydda den ena med curry och salt och den andra med tandoorikrydda och rosépeppar
Tandoorikyckling

Tandoorikyckling

1 st tandoorikrydda. 4 st kycklingfiléer 1 st tandoorikrydda (35 g) 2 dl matlagningsyoghurt eller yoghurt naturell Sås
Tandoorikyckling med yoghurt

Tandoorikyckling med yoghurt

Blanda yoghurt med tandoorikrydda, vitlök, ingefära och salt. 1 msk tandoorikrydda eller. Sätt ugnen på 200°
Tandoorikyckling och annat gott

Tandoorikyckling och annat gott

Blanda samman yoghurt och tandoorikrydda i en skål och häll över kycklingen och gnid in i köttet. Tandoorikyckling, 4 portioner
Tandoorikyckling

Tandoorikyckling

Tandoorikrydda. 4 portioner.  . 500 g kycklingfilé. Grönsallad och/eller ris. Marinad. 1 dl naturell yoghurt (ekologisk)

Tandoorikyckling med bönsallad

Marinera kycklingen i tandoorikrydda och vatten 5 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. genomstek kycklingen mitt i ugnen på en plåt med bakplåtspapper ca 20 minuter