Marinera kycklingen i tandoorikrydda och vatten 5 min. Om man vill ha en lite lättare lunch eller middag men som ändå är enkel att göra så är detta ett perfekt recept
skafferierna nu och hittade en påse tandoorikrydda långt bak i kryddskåpet. tandoorikyckling. Blanda yoghurt med tandoorikrydda, vitlök, ingefära och salt i en stor bunke,
Blanda yoghurten med tandoorikrydda och smaka av med salt och peppar. För att få tandoorikycklingen sådär klarröd, som den kan vara på indiska restauranger ibland, färga marinaden med röd hushållsfärg
Tandoorikrydda. Detta är möjligen inte den mest lockande bilden för denna rätt men jag måste säga att smakerna tillsammans med bulgurn, rostade potatisen och tandoorikycklingen går väldigt bra ihop
Tandoorikyckling. Börja med att skära upp kycklingen och hacka upp chilin (ta bort kärnorna innan) blanda dem sedan i en bunke med curry, tandoorikrydda, citronsaft, salt och peppar
Salladswrap med tandoorikyckling. Jag steker tunna skivor kycklingfilé i hemmagjord tandoorikrydda och serverar sedan i ett salladsblad tillsammans med grönsaker och en klick raw cream cheese som jag gjort i förväg (eller vanlig cream cheese såklart)
Kycklingen är marinerad i en yoghurtmarinad med tandoorikrydda (jag köpte färdig men vet att fantastiskt duktiga Amy gör sin egen tandoorikrydda) och serverad med bland annat indisk gurkyoghurt med mynta – raita, perfekt mogen avokado och mango chutney
Servera currykycklingen med majonnäsen och tandoorikycklingen med smöret. Krydda den ena med curry och salt och den andra med tandoorikrydda och rosépeppar
Marinera kycklingen i tandoorikrydda och vatten 5 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. genomstek kycklingen mitt i ugnen på en plåt med bakplåtspapper ca 20 minuter