Blanda alla kryddorna medyoghurten till en slät marinad. Detta recept, med den långa referenslistan, kommer med stor sannolikhet att avskräcka många av er läsare
Blanda ihop garam masala, spiskummin, koriander, chilipulver och salt medyoghurt i en stor bunke. Skala och riv ingefära och vitlöksklyftor och tillsätt till yoghurten
Blanda yoghurtenmed tandoorikrydda och smaka av med salt och peppar. För att få tandoorikycklingen sådär klarröd, som den kan vara på indiska restauranger ibland, färga marinaden med röd hushållsfärg
Servera med kokt ris, en klick yoghurt och en blandad sallad till. Blanda riven vitlök, paprikapulver, ingefära, koriander, spiskummin, gurkmeja, salt, peppar och naturell yoghurt i en skål
Blanda yoghurtenmed tandoorikryddan. Detta är möjligen inte den mest lockande bilden för denna rätt men jag måste säga att smakerna tillsammans med bulgurn, rostade potatisen och tandoorikycklingen går väldigt bra ihop
I starka kryddblandningar för tandoorikyckling är det vanligt med cayennepeppar och chilipulver. Det finns färdiga kryddblandningar att köpa för tandoorikyckling