Servera medris och naanbröd. Blanda ihop tandooripasta med grädde i en påse. Lägg kycklingen och marinaden i en lergryta (Går bra med gratängform med lock)
Servera tandoorikycklingen tillsammans med dipp, ris och broccoli. Koka ris enligt anvisning på paketet och koka upp en kastrull med vatten till broccolin
Koka ris enligt anvisning på paketet och koka upp en kastrull med vatten till broccolin. Blanda ihop garam masala, spiskummin, koriander, chilipulver och salt med yoghurt i en stor bunke
Servera tandoorikycklingenmed ananasraitan, ris och blandad sallad. För att få tandoorikycklingen sådär klarröd, som den kan vara på indiska restauranger ibland, färga marinaden med röd hushållsfärg
Servera med kokt ris, blandad sallad och yoghurt. kokt ris. Torka av och dela lårfiléerna. Marinad. Blanda riven vitlök, kryddor, salt, peppar och yoghurt i en plastpåse
Jag serverar den gärna till Tandoorikycklingmed en sked Mango Chutney på sidan. Tillsätt en burk kikärtor när du steker blomkålen och servera med nykokt ris så har du en helvegansk måltid
Indien är känt för dess färgglada mat, dess stora och kreativa användning av kryddor och smaker, och kanske framför allt för Tikka Masala- eller tandoorikycklingen, naanbrödet och chutney