Tandoorikyckling med ris recept

Tandoorikyckling

Tandoorikyckling

Servera medris och naanbröd. Blanda ihop tandooripasta med grädde i en påse. Lägg kycklingen och marinaden i en lergryta (Går bra med gratängform med lock)
Tandoorikyckling med dipp och broccoli

Tandoorikyckling med dipp och broccoli

Servera tandoorikycklingen tillsammans med dipp, ris och broccoli. Koka ris enligt anvisning på paketet och koka upp en kastrull med vatten till broccolin
Tandoorikyckling i ugn

Tandoorikyckling i ugn

Hacka sedan gurka, tomat och paprika fint till ett strössel och koka riset. Mango chutney är ett trevligt tillbehör tillsammans riset
Middagstips: Tandoorikyckling

Middagstips: Tandoorikyckling

Servera medris och raita. Detta recept, med den långa referenslistan, kommer med stor sannolikhet att avskräcka många av er läsare
Tandoorikyckling

Tandoorikyckling

Servera tillsammans med kokt ris, krispiga grönsaker och gärna lite naturell yoghurt att ringla över
Tandoorikyckling med myntadipp och broccoli

Tandoorikyckling med myntadipp och broccoli

Koka ris enligt anvisning på paketet och koka upp en kastrull med vatten till broccolin. Blanda ihop garam masala, spiskummin, koriander, chilipulver och salt med yoghurt i en stor bunke
Tandoorikyckling

Tandoorikyckling

Servera tandoorikycklingenmedris, naan och en krispig sallad med raita. Blanda tandoorimarianden i en plastpåse
Grillad tandoorikyckling med ananasraita

Grillad tandoorikyckling med ananasraita

Servera tandoorikycklingenmed ananasraitan, ris och blandad sallad. För att få tandoorikycklingen sådär klarröd, som den kan vara på indiska restauranger ibland, färga marinaden med röd hushållsfärg
Tandoorikyckling

Tandoorikyckling

Servera med kokt ris, en klick yoghurt och en blandad sallad till. kokt ris. Torka av kycklingfiléerna och lägg dem i en plastpåse
Tandoorikyckling med mango

Tandoorikyckling med mango

Servera medris och sallad. ris. Smaksätt med tandoorikrydda, rosmarin, salt och peppar. Skär kycklingfiléerna i halvor
Tandoorikyckling

Tandoorikyckling

Servera med kokt ris, blandad sallad och yoghurt. kokt ris. Torka av och dela lårfiléerna. Marinad. Blanda riven vitlök, kryddor, salt, peppar och yoghurt i en plastpåse
Indisk bulgurwok med räkor, curry och lime

Indisk bulgurwok med räkor, curry och lime

Indien är känt för dess färgglada mat, dess stora och kreativa användning av kryddor och smaker, och kanske framför allt för Tikka Masala- eller tandoorikycklingen, naanbrödet och chutney
Kycklingpaj med spenat och touch av Indien

Kycklingpaj med spenat och touch av Indien

Däremot älskar jag att äta indisk mat, och går med förtjusning på indisk restaurang och äter tandoorikyckling, lammkorma, daal och allt vad det heter