Jag serverar den gärna till Tandoorikyckling med en sked Mango Chutney på sidan. Tillsätt en burk kikärtor när du steker blomkålen och servera med nykokt ris så har du en helvegansk måltid
Indien är känt för dess färgglada mat, dess stora och kreativa användning av kryddor och smaker, och kanske framför allt för Tikka Masala- eller tandoorikycklingen, naanbrödet och chutney
Vi åt tandoorikyckling tillsammans med cachumber sallad, raita, mango chutney, ris och naanbröd. Någon dag före Fars dag så damp det ned ett paket med posten till mig
Jag serverar den gärna till Tandoorikyckling med en sked Mango Chutney på sidan. Tillsätt en burk kikärtor när du steker blomkålen och servera med nykokt ris så har du en helvegansk måltid
Servera en god sallad till och någon form av chutney 1 hel kyckling eller 4 kycklinglår. Dra skinnet av kycklingen, dela kycklingen i sex delar och skär tre snitt i varje del, lägg den i en ungnsform
Blanda ihop crème fraiche och mango chutney till en kräm. 4 portioner1 ägg1/2 påse Tandoori Chicken Spice Mix (eller någon annan kryddmix om inte den finns)4 msk vetemjöl1 dl yoghurt naturell1 dl mjölk2 kycklingfiléer (ca 3 hg), delas på längden1 tsk paprikapulver1 dl crème fraiche1 krm salt1/2 mango chutney25 g smält smörVispa ägget med mjölet, tillsätt mjölken, paprikapulver och salt