Servera tandoorikycklingen tillsammans med dipp, ris och broccoli. Koka ris enligt anvisning på paketet och koka upp en kastrull med vatten till broccolin
Tillsätt detta plus broccolin i bönsalladen. ½ tsk salt, ½ dl vatten, 1 tsk olivolja, ½ citron, en näve färsk mynta, 125 gr kycklingfilé, 65 g körsbärstomater, 100 g broccoli, 2 msk lättcreme fraiche, 200 g romansallad (jag hade 30 g isbergssallad och 40 g färsk spenat men ta precis vilken sallad du vill), svartpeppar, 1/4 påse tandoori chicken spice mix/kycklingfilé, 100 g bönsallad med matvete. Skär broccolin i buketter och koka i saltat vatten 4 min
Salladswrap med tandoorikyckling. Vi brukar handla färska rotfrukter och grönsaker, fryst fisk, köttfärs, räkor, ägg, fryst broccoli och blomkål, krossade tomater, majonnäs och kokosmjölk