Servera med ris, raita, mango chutney och grönsaker. När jag sökte på recept på Tandoori Chicken fick jag upp flera av karaktären "Blanda yoghurt med tandoori chicken-kryddmix" och det var ju inte det jag var ute efter
Vi åt tandoorikyckling tillsammans med cachumber sallad, raita, mango chutney, ris och naanbröd. 2 dl matyoghurt½ påse Raitamixlite hackad korianderChicken tandoori, 4 pers. 500-600 g (inner)kycklingfiléer2 dl matyoghurt½-1 påse TandoorimixTandoorikryddan kan göras lite mildare genom att man bara tar halva mängden kryddblandning mot vad som anges. ½-1 påse Tandoori
Till varmrätt valde Maria och Daniel varsin Tandoori chicken serverad med dal makhani och sauterad broccoli medan jag valde en såsigare rätt – Tariwala chicken
Servera med kokt basmatiris, mango chutney, mandarinklyftor, sallat och matyoghurt till. Vispa samman Ljuva mat, tandoori currypasta och majsstärkelse i en skål
Mixa resten av mangon slät med mangochutneyn , vinäger och vatten. 2 msk tandoorikrydda. 1 mango mogen. 2 msk mango chutney. Skala kärna ur och skär 1/4 mango i små tärningar. Gnid in tandoorikryddan och grilla ca 4 min med köttsidan ner. 2 msk tandoorikrydda. 1 mango mogen. 2 msk mango chutney
ex curry, paprika, tandoori eller vilka kryddor du nu råkar ha. Sen, om ni inte vill skaffa mango chutney går hederlig sweet chili sås bra också eller något annat med sting som du råkar ha hemma
Dhal, tandoori, alo gobi, kyckling tikka, lamm Balti osv. Mango chutney passar till det mesta men till den här rätten hoppar jag över den, eftersom jag tycker att tomatsmaken är godare utan mango