Hacka purjolök, lök och paprika fint. Blanda ner morötterna och tillsätt salsa och tandoori. Putta ut kycklingen mot kanterna och lägg i purjolök, lök, paprika och champinjoner
Skiva lök och tärna morot och paprika. Fräs lök och morot tills den blir mjuk i en kastrull, tillsätt därefter korv, paprika, krossade tomater, buljong, kryddor och vatten
Stek löken i olja, tillsätt resten av tandooricurryn, gurkmejan och spiskummin i en kastrull. Koka riset enligt anvisning, lägg ner kanelstången, stjärnanis och lök i kastrullen, låt koka på svag värme tills vattnet evaporerat
Kyckling i krämig, sötsyrlig, ingefärigvitlökshärlig sås. • En finhackad, liten gul lök. Finhacka den gula löken, kör ingefära och chili till den obligatoriska pastan i en mixer
Häll ner sojafärs och krydda ordentligt med havssalt, spiskummin, tandoori och cayennepeppar. Stek ett gäng skogschampinjoner och portabellosvamp tillsammans med finhackad lök
Som med alla kryddblandningar kan det skilja mellan länderna men vanligtvis innehåller tandoorivitlök, ingefära, spiskummin, cayennepeppar, garam masala och citronsyra
Skala och hacka löken. 1 gul lök. 1 msk tandoori kryddmix. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g nötfärs 10% fett 1 gul lök 2 tsk Arla® Svenskt Smör 1 msk tandoori kryddmix ½ dl tacosås 1 dl Arla Köket® minifraiche 8 tortillabröd ½ dl Arla Köket® riven ost mager