Häll ner sojafärs och krydda ordentligt med havssalt, spiskummin, tandoori och cayennepeppar. Smula ner 1/3 förpackning fetaost i en liten ugnsform, häll ner en näve körsbärstomater och ringla över ca 1,5 msk honung och en stor nypa salt. ca 1,5 msk honung
Jag skulle laga Sarah Bs Whole Roasted Tandoori Cauliflower with Mint Chutney. I receptet börjar man med att göra en egen tandoorikryddblandning som man rör ihop med yoghurt
Till rispapperna stekta vi kycklingfiléer som strimlats och marinerats i chili, tandoori och jerkspice och en burk kokosmjölk light, pannan plockades sedan av spisen när kokosmjölken kokats ner till något som mer liknar en glaze
Tandoori, curry, chili, gurkmeja. Tandoori, curry, chili, gurkmeja. 2 msk kokosmjölk light (jag stekte sedan kycklingslårfile i resten av kokosmjölken med honung och soja)
Tandoori är ingen krydda eller kryddblandning. Efter att kycklingen är klar, delad och upplagt på ett stort fat,skinnet har gjort sitt och slängs, häller jag det ny kokta basmati riset över ugnsplåten med all god marinad och sky från kycklingen och rör runt tills varenda riskorn är täckt med den helt underbara smakerna av "Tandoori Chicken masala"Servera gärna med lime marinerad rödlök