Laxbitarna fick en liten spännande kryddning med tandoori. Var lite sugen på att testa en ny version av laxpasta och det som landade i vagnen i affären var färska laxfilèer, paprika i olika färger, purjolök, creme fraiche och philadelphiaost i smaken rostad paprika
Huvudrätten är kycklingben som jag gjort i ugnen med tandoorikryddad creme fraiche. Till huvudrätt hade jag gjort kycklingben med tandoori, blomkålsris, granatäpple och ruccola
Servera med en klick lättcrème fraiche. ½ tsk salt, ½ dl vatten, 1 tsk olivolja, ½ citron, en näve färsk mynta, 125 gr kycklingfilé, 65 g körsbärstomater, 100 g broccoli, 2 msk lättcreme fraiche, 200 g romansallad (jag hade 30 g isbergssallad och 40 g färsk spenat men ta precis vilken sallad du vill), svartpeppar, 1/4 påse tandoori chicken spice mix/kycklingfilé, 100 g bönsallad med matvete. Tandoorikrydda och vatten, ca 5 min. 2 msk lättcreme fraiche. 1/4 påse tandoori chicken spice mix
I fredags drog Adam fram en påse frysta kycklinglår och för att de inte skulle bli dåliga slängde jag in dem i ugnen igår med lite tandoori masala och spiskummin
När den är kokt, äntligen lägga feta ost och creme fraiche. 2 msk tandoori masala krydda. 3 msk creme fraiche. 2 msk tandoori masala krydda. 3 msk creme fraiche