Tillsätt vatten, currypasta och halva mängden yoghurt. 2 msk röd currypasta. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g nötfärs 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 1 dl vatten 2 msk röd currypasta 2 dl Arla Köket® matyoghurt 1 pressad vitlöksklyfta ½ krm salt 1 banan 1 dl torkade aprikoser 1 dl russin 1 dl Arla Köket® riven ost gratäng 100 g majschips
Fräs på några minuter under omrörning tills du har en trevlig liten currypasta. • 1 sats Tandoori kyckling tikka. Dela på Twitter 1 sats Tandoori kyckling tikka
Rör samman tandooripastan med matlagningsyoghurt, krossade vitlöksklyftor och salt. Visste du att tandoori egentligen är mat som träs upp på spett och tillagas i en tandoor, en sorts lerugn
1⁄2 dl röd tandooricurrypasta eller 1,5 msk mald tandoorikrydda. Blanda ihop marinaden i en bunke. Skär kycklingen i bitar och låt den marinera i kylen minst 4 tim
Men men, jag måste säga det – färdig currypasta, fan vilken grej. Jag har köpt en burk på jobbet med Tandoorikryddning från Sharwood’s som jag använder för att sno ihop det här receptet med när jag glömmer att ta med mig lunchlådan (dvs, typ tre gånger i veckan)