Skala och skiva bananen. 1 banan. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g nötfärs 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 1 dl vatten 2 msk röd currypasta 2 dl Arla Köket® matyoghurt 1 pressad vitlöksklyfta ½ krm salt 1 banan 1 dl torkade aprikoser 1 dl russin 1 dl Arla Köket® riven ost gratäng 100 g majschips
(Tycker du om stark mat så kan du ta dubbelt med curry och tandoori). Imorgon är vi på banan med jultema igen, då med denna veckans söta, en varm juldryck
Till huvudrätt hade jag gjort kycklingben med tandoori, blomkålsris, granatäpple och ruccola. Till efterrätt hade jag gjort chokladmousse som jag kombinerade med hallonglass gjord på avokado, banan och hallon
Tillsätt vatten och klicka i tandooripastan. 2 Tillsätt bananerna i färsen tillsammans med russinen. 2 bananer, knappt mogna, i småbitar. 3 msk röd tandoori currypasta