Här med pinjenötter och parmesanost. INGREDIENSER150 g tagliatelle1 citron (pressad juice och skal)2 msk rostade pinjenötter2 msk parmesan finriven2 msk olivolja1 litet knippe persilja hackadsalt och pepparGÖR SÅ. 150 g tagliatelle. 2 msk parmesan
parmesanostSkiva svamp och fräs i matfett. Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås4 port500 gram fläskfilé240 gram pasta, Tagliatelle10 st champinjoner2 msk Touch of Taste Oxfond med rödvin2 dl grädde2 dl vatten2 msk fransk senap2 st vitlöksklyftor1 msk gräslök, finhackadTill servering. Servera på 4 tallrikar med pasta, fläskfilé, sås, riven parmesan och fräsch sallad
Till den gjorde jag en krämig ädelost/kycklingsås med riven parmesan över. Efter att ha sett detta recept överallt på nätet så är jag också bara tvungen att prova ostpasta Tagliatelle, LCHF receptet kommer från 56kilos blogg
Toppa rätten med lite lagrad parmesan och persilja och dröm dig bort till Italien. Tagliatelle med svamp, salladslök och bacon är en härligt smakrik pasta som går snabbt att laga ihop
Servera med Parmesan eller pecorino om du vill. Koka tagliatellen i saltat vatten enl. 500 g färsk tagliatelle. 400 g grönkål, rensad och hackad 1 schalottenlök, hackad 1 vitlöksklyfta, hackad 1 citron, pressad 3 msk olivolja 50 g pistagenötter, hackade och rostade 500 g färsk tagliatelle salt svartpeppar
En lite småspontan bild på riven parmesan. Tagliatelle alla panna. Tagliatelle alla panna. 1,5 dl färskriven parmesan. 4 portioner tagliatelle. 1,5 dl färskriven parmesan. 4 portioner tagliatelle
Idag blev det pasta till lunch, närmare bestämt tagliatelle med champinjoner. Tagliatelle med champinjoner2 portionerIngredienser25 gram smör1/4 hackad gullök1/2 finhackad vitlöksklyfta4-5 skivade champinjoner2 portioner tagliatelle2 dl creme fraicheBasilikaOst (gärna parmesan)Salt och pepparInstruktionerLåt vatten koka upp i en kastrull och salta. Lägg i 3-4 nystan tagliatelle per person och låt koka i 10 minuter. Tagliatelle med champinjoner from Matskafferiet 2 portioner
Riv gärna lite parmesan över pastan. Tagliatelle passade utmärkt. Till 6 portioner600-700 g lövbiff1 paprika0,5-1 squash (beror på storlek)1 paket fryst sparris (eller färska)1 stor gul lök1-2 vitlöksklyftorsalt, peppar2 tsk dijonsenap3 dl matlagningsgrädde2 dl crème fraîchevalfri pastaparmesan att riva överTina sparrisen och skär den, de andra grönsakerna och löken i grova bitar och stek dem i lite olivolja tills de fått fin färg