Tagliatelle lök recept

Lchf Tagliatelle med Baconsås

Lchf Tagliatelle med Baconsås

Skär baconet och löken i mindre bitar, och bryn dem. Har provat det många gånger både till lasagne och tagliatelle, och varje gång blir det bra, så jag kan verkligen rekommendera det
Tagliatelle med bacon och broccoli

Tagliatelle med bacon och broccoli

Servera med tagliatelle, klart. 3 portioner 1 paket bacon 1 gul lök broccoli, hm ca 200 g kanske. En bunt frysta eller en hel färsk 2,5 dl matlagningsgrädde 1 dl parmesanost salt peppar en näve bladspenat Dela baconet i bitar och grovhacka löken. 1 gul lök
Tagliatelle med bacon och feta

Tagliatelle med bacon och feta

Tillsätt lök och vitlök och stek tills löken mjuknat. 280 g bacon, strimlad · 1 rödlök, strimlad · 2 vitlöksklyftor, finhackade · 400 g krossade tomater · 500 g färsk pasta · 150 g fetaost, smulad · 60 g rucola · svartpeppar. 1 rödlök. 2 vitlöksklyftor
Tagliatelle al ragù

Tagliatelle al ragù

Skala och hacka lök och vitlök. tagliatelle. Tillsätt lök och vitlök och låt fräsa med på svag värme ca 10 minuter. 2 st gula lökar. 4 st vitlöksklyftor
Tagliatelle & vitvinskokta hjärtmusslor.

Tagliatelle & vitvinskokta hjärtmusslor.

Strimla morot, lök, vitlök, selleri & fänkål i tändstickor, hacka den sedan fint. 2 vitlöksklyftor. 2 schalottenlökar. 2 vitlöksklyftor. 2 schalottenlökar
Tagliatelle med grönkål

Tagliatelle med grönkål

Steka lök och vitlök i en stekpanna på medelhög värme tills den blir mjuk och glansig. Koka tagliatellen i saltat vatten enl
Tagliatelle med salsicca och paprika

Tagliatelle med salsicca och paprika

Det här är världens enklaste pastasås, korv, paprika, lök och grädde. Jag åt den till tagliatelle, ett tips är att använda den som fyllning i en lasagne
Recept: tagliatelle med tomat, räkor och champinjoner

Recept: tagliatelle med tomat, räkor och champinjoner

Stek lök och vitlök i smör och olja på medelvärme tills genomskinlig och lite gyllene. Lägg i stekt lök, vitlök och svamp och smaka av såsen med socker, salt och peppar
Tagliatelle al ragú

Tagliatelle al ragú

300-400 g salsicciakorv ca 1 kg högrev (bringa) 0,5 dl olivolja 4 stjälk stjälkselleri, finhackade 2 gula lökar, finhackad 2 morötter, finhackad 1 msk tomatpuré 2 dl vitt vin, torrt 4-5 sardellfiléer, på burk 4 buljongtärningar (ox eller kalv) 3 dl vatten 2 tsk salt 1 msk strösocker. Servering400-500 g pasta (tagliatelle/pappardelle) färsk persilja (eller salvia) parmesanost, riven (till servering)
Tagliatelle al Ragu bolognese

Tagliatelle al Ragu bolognese

500 g Färsk tagliatelle. 11 st Gul lök (finhackad). 1Salt & pepparHetta upp smöret i en stor stekpanna eller gjutjärnsgryta, fräs försiktigt pancettan, löken, moroten och sellerin i ca 10 min
Ernsts tagliatelle med skinka, tomat och rödvin

Ernsts tagliatelle med skinka, tomat och rödvin

1Sås4 skivor torrt vitt bröd 1 dl olivolja 3 klyftor vitlök 2 gula lökar 250 g rökt skinka, i bit, t ex prosciutto 2 tomater (stora) 1-2 dl rött vin 2 msk färsk oregano, hackad salt peppar färsk basilika körsbärstomater