Blev sugen på en krämig pastasås till tagliatelle och tänkte ost- och skinksås. Med cambozola, stora bitar av rökt skinka, röd paprika, lök och champinjoner i en sås på grädde och crème fraiche
Skär baconet och löken i mindre bitar, och bryn dem. Har provat det många gånger både till lasagne och tagliatelle, och varje gång blir det bra, så jag kan verkligen rekommendera det
Servera med tagliatelle, klart. 3 portioner 1 paket bacon 1 gul lök broccoli, hm ca 200 g kanske. En bunt frysta eller en hel färsk 2,5 dl matlagningsgrädde 1 dl parmesanost salt peppar en näve bladspenat Dela baconet i bitar och grovhacka löken. 1 gul lök
Skala och hacka lök och vitlök. tagliatelle. Tillsätt lök och vitlök och låt fräsa med på svag värme ca 10 minuter. 2 st gula lökar. 4 st vitlöksklyftor
Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med olja. Skala och klyfta rödlökarna. 300 g tagliatelle. 1 st gul lök. 2 st vitlöksklyftor. 2 st rödlökar
Här har jag fräst svamp och lök i färdigköpt aromsmör Café de Paris som sen tillsammans med körsbärstomater blandas med kokt tagliatelle, grädde och så riven västerbottenost på toppen innan det gratineras
Det här är världens enklaste pastasås, korv, paprika, lök och grädde. Jag åt den till tagliatelle, ett tips är att använda den som fyllning i en lasagne
Stek lök och vitlök i smör och olja på medelvärme tills genomskinlig och lite gyllene. Lägg i stekt lök, vitlök och svamp och smaka av såsen med socker, salt och peppar
500 g Färsk tagliatelle. 11 st Gul lök (finhackad). 1Salt & pepparHetta upp smöret i en stor stekpanna eller gjutjärnsgryta, fräs försiktigt pancettan, löken, moroten och sellerin i ca 10 min