Jag serverade med tagliatelle som jag tycker passar bra, och riven parmesan över förstås. Fräs squash och aubergine i lite olivolja till fin färg - krydda lätt med salt och svartpeppar - ställ åt sidan
Blanda samman med tagliatellen och toppa med riven färsk parmesan. aubergine. Skär ner auberginen i 2x2 cm stora tärningar och stek dem hårt i olivolja tillsammans med vitlök och chili tills de är brynta
Men ta gärna med en "blöt grönsak" som zucchini eller aubergine. Aubergine. Aubergine. 400 gr färsk tagliatelle + 1 msk Voltaire lantbuljong i kokvattnet. Koka tagliatellen enligt beskrivning på påsen men tillför 1 msk lantbuljong i kokvattnet. 400 gr färsk tagliatelle + 1 msk Voltaire lantbuljong i kokvattnet
Vi åt röran till glutenfria tagliatelle av majs. Egentligen hade jag tänkt använda aubergine också, men den visade sig vara betydligt vackrare på utsidan än insidan (vilket ibland visar sig vara fallet även med mänskliga "auberginer") så den fick jag hoppa över
Ricottabiff med tagliatelle och sparriscrème - Krämiga ricottabiffar med tomatsalsa, serveras med färsk tagliatelle, grillade grönsaker och grön sparriscrème