Tagliatelle al ragu recept

Tagliatelle al ragù

Tagliatelle al ragù

tagliatelle. Skala och hacka lök och vitlök. Skala moroten och skär i små tärningar och strimla sellerin
Tagliatelle al ragú

Tagliatelle al ragú

300-400 g salsicciakorv ca 1 kg högrev (bringa) 0,5 dl olivolja 4 stjälk stjälkselleri, finhackade 2 gula lökar, finhackad 2 morötter, finhackad 1 msk tomatpuré 2 dl vitt vin, torrt 4-5 sardellfiléer, på burk 4 buljongtärningar (ox eller kalv) 3 dl vatten 2 tsk salt 1 msk strösocker. Servering400-500 g pasta (tagliatelle/pappardelle) färsk persilja (eller salvia) parmesanost, riven (till servering)
Tagliatelle al Ragu bolognese

Tagliatelle al Ragu bolognese

Servera på tallrikar med färskriven parmesan och ett glas rött. 500 g Färsk tagliatelle. 1100 g Kalvfärs (kan bytas ut mot nöt). 1Salt & pepparHetta upp smöret i en stor stekpanna eller gjutjärnsgryta, fräs försiktigt pancettan, löken, moroten och sellerin i ca 10 min. 1Addera någon msk buljong vid slutet så att såsen blir slät och härlig, smaka av med salt och peppar. 1Koka pastan al dente enlig anvisningar
Tagliatelle al Ragù Classico

Tagliatelle al Ragù Classico

koka tagliatellen enligt anvisningar på paketet. - 400 g barilla tagliatelle. - 2 morötter. sk

Tagliatelle al ragù

Skala och hacka lök och vitlök. Skala moroten och skär i små tärningar och strimla sellerin. Bryn all köttfärs och fläsk i en stekpanna i omgångar i olivolja

Spaghetti med ragu på griskind, med vitt vin och salvia

spaghetti eller tagliatelle, kokt al dente. Medan vi var i Canterbury när Maria och Daniel hälsade, på lagade crockpoten en riktigt god middag till oss, nämligen ragu på griskind med salvia och vitt vin