Igår åt vi tacotallrik. Jag har som sagt problem att kommentera på vissa bloggar. På några går det att kommentera om man går in under "Anonym" och så får man skriva ut vem man är i kommentarsfältet istället
En perfekt tacotallrik ska, enligt mig, innehålla typiska tacokryddor med hetta, salsa, avokado eller guacamole för extra krämighet, någon sötma såsom majs eller ananas, diverse grönsaker samt något med ordentligt crunch
Med lite kreativitet satte jag ihop en mycket god lunchtallrik (eller en annorlunda tacotallrik) med ingredienser som gröna blad, lite ugnsbakade kyckling från tidigare dag, kokta rödbetor, ingefära, vitlök, färsk mango och ett ½ granatäpple som väntade på att få ätas upp
Själv skippade jag tortillabrödet, och gjorde en tacotallrik med spenat, romansallad, röd paprika, solrosfrön, kryddig tacofärs, riven kefaloturi (ost), och en fantastisk granatäpple- och äpplesalsa
När vi var på High Chaparral senast (ett perfekt ställe för barnen, ni med barn, åk om ni har möjlighet) beställde jag färdiga tacotallrikar till barnen
Lunchen idag var tacotallrik, något av det godaste jag vet. Nedräkning. Två dagar till semester, ska bli skönt med lite sol och värme, vintern har ju kommit hit igen