Stek löken och vitlöken i ett par minuter. Har ni testat tacosoppa någon gång. Fredagsmys med traditionella tacos i all ära men vill man variera sig kan jag varmt rekommendera den här proteinrika och smakrika tacosoppan
Skala och hacka lök och vitlök i grova bitar. Mixa de tinade gröna ärtorna med vitlöken, solroskärnor, olja, sambal oelek och saften från citronen i en blender eller med en stavmixer till en slät röra
Stek köttfärs, lök och vitlök i olja. 1 vitlöksklyfta, i skivor. Tillsätt grönsaker och kryddmixen. Lägg allt i en gryta och slå över krossade tomater och buljong
Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök, vitlök och färs. Tacosoppa Spara Skriv ut Förberedning 10 Minuter Tillagningstid 20 Minuter Total tid 30 Minuter Kock. 30 Ingredienser 300g nötfärs 10% 1 liter vatten 1 köttbuljongtärning 1 msk tomatpuré 30g tacokryddmix 150g vitkål 1 liten zuccini 100g champinjoner 1 vitlöksklyfta ½ rödlök Gör så här Gör så här Skala och finhacka lök och vitlök. 1 vitlöksklyfta
Stek färsen, blanda i vitlök och stek en stund till. 2 vitlökar. 2 vitlökar. Foto. Karin / Bevemyrs blogg. Idag är bryggan vårt hem för bad, lek och matlagning
Blanda sedan i majs, buljong, salsasås, tacokrydda, vitlök och vatten. ca 4 portca 150 g köttfärs1 gullök1 burk majs2 st köttbuljongtärningar1 tomat1 burk salsasås1 påse tacokryddaca 1 liter vatten1 pressad vitlöksklyftariven osttortillachipscremé fraiseHacka löken, stek den sedan tillsammans med köttfärsen