Tillsätt tomater, majs, tacokrydda, vatten, fond och crème fraiche, och låt koka i 10 minuter. Skala och hacka löken, och fräs den tillsammans med färsen i en gryta med smör
Rör tacosås, creme fraiche och vatten i en kastrull. 1 dl creme fraiche. Rester kvar sen helgens taco. Varför inte göra en ny rätt av resterna istället för att endast värma till det
Servera soppan med en klick créme fraiche och tacochips. Du behöver4 portioner400 g köttfärs1 gul lök2 vitlöksklyftorOlivolja1,5 påse tacokrydda1 röd paprika1 grön paprika5 dl finkrossade tomater8 dl vatten1 köttbuljongtärningSalt och peppar1 liten burk majs1 förp bönmixCreme fraicheTaco chipsGör såhärHacka lök och pressa vitlök
crème fraiche/naturell yoghurt) och en ostsmörgås. Tacosoppan påminner mycket om gulaschsoppa i smaken, då tacokrydda innehåller spiskummin som är en av ingredienserna i en klassisk gulasch
svennig tacosoppa. För visst kan man koka sig en seriös tacosoppa om man vill, med egenblandad kryddmix och långkokt högrev, men en glåmig vardagkväll när man kommer hem sent och är hungrig vill man bara få fram enkel och god mat fort
Servera soppan tillsammans med brödet och en klick creme fraiche i soppan. Detta är en soppa som jag gjorde ofta när jag var med i Viktväktarna, men det är några år sedan och sen dess har jag inte gjort den så nu tyckte jag att det var dags
Servera med en klick gräddfil, creme fraiche eller som i mitt fall keso. Denna Tacosoppa är supergod och ett bra alternativ istället för den traditionella Tacoswrappen och pajen
Tillsätt tomater, majs, tacokrydda, vatten, fond och crème fraiche, och låt koka i 10 minuter. Skala och hacka löken, och fräs den tillsammans med färsen i en gryta med smör