Hur ofta har man inte glömt bort sina gamla tacoskal antingen i ugnen efter en tacomiddag, eller bara lämnat dem åt sitt öde i en halvöppen förpackning
Ställ ut tacoskalen på en ugnsfast form. Idag får du ett gott middagstips till helgen. Jag älskar allt som har med tacos att göra och för ett par fredagar sedan testade vi att göra tacobåtar
Avokadosalsa, mjuka tacoskal, grönsaker, gräddfil, valfri sort och annat gott som du är sugen på. Värm dina mjuka tacoskal och toppa dem med en stor klick linsfärs och salsa, därefter följt av dina favorittoppings
annars gör du snabbvarianten som på färdiga bönor på burk – då är de klara på 15 minuter… Mjuka tacoskal eller tortillabröd kan också förberedas dagen innan
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 147 1 pkt tacoskal eller tortillabröd. Så här gör du 20 minuter Stek köttfärsen i några matskedar smör eller neutral olja och häll sedan över tacokryddan enligt anvisning på påsen
Servera den gärna tillsammans med guacamole - som är fullproppad med hälsosamma fettsyror från avokadon - och massvis med hackade grönsaker och självklart tacoskal eller tortillabröd