Valfria tillbehör givetvis – vi hade nachochips, salsa, blandade grönsaker – ah. Plus lite spindlar, sötpotatismaskar och läskiga paprikor – som vi iallafall alltid har med i grönsakerna till tacosen
Man tar det man har hemma, hackar upp och äter med en god salsa och några nachochips. Ännu en variant av tacos, nej vad tråkigt är kanske det första du tänker men faktum är att vi (läs
Igår åt vi tacos fast på ett annorlunda sätt. Det ni ser på bilden ovan är ett galet gott och enkelt tillbehör till alla sorter tacomat eller bara som dip till nachochips
Blanda tacokrydda, tacosås och creme fraiché. Servera med en god sallad och lite nachochips. Då min familj och jag äter tacos typ jämt kan det vara kul att testa en annan rätt inom samma stuk
Det finns knappt något mer svenskt än att äta tacos på fredagar. Men tacos går ju att variera så himla mycket och min favoritversion av tacos är NACHOS
Häll över önskad mängd tacosås. 230 g tacosås medium. 200 g nachochips. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka grönsakerna, förutom tomaterna som skärs i skivor, och blanda crème fraiche med dipmixen