Tacosås medium (Santa Maria). Häll i 1 dl soya cuisine per 200g färs och låt den suga åt sig under några minuter tills färsen är fast men inte torr. Soya cuisine (1 dl per person)
mimmimi
Kanske lite krydda nästa gång eller varför inte lite tacosås. Ta upp kycklingen och rör ihop creme fraichen, taco osten, grädde, soya och persillade
Lägg på ett tortillabröd, bred ut en burk tacosås, strössla över med majskorn. Tillsätt kryddorna,  tomatpurén, vattnet och droppa i lite soya color för färgens skull
Chiligryta 500 gram strimlad lövbit (jag hade en älgstek som jag skivade tunt) 1 msk soya 1-3 tsk chilipulver (jag tog 1½ tsk räckte gott och väl) 1 tsk sambal olek Blandas och låt marinera i ca 15 minuter. Blanda i 1 skivad purjo 1 strimlad paprika fräs en stund Blanda i och låt puttra en stund 3 dl vatten 1 msk kalvfond 1 dl grädde 1 dl chilisås 2 msk mjöl 1 tsk salt (1 dl creme fraiche) kan blandas i om man som jag är rädd att det ska bli för starkt Servera med Nachochips, ris, tacosås, sallad, gräddfil och ostdippsås. 1 msk soya