färska hackade tomater, paprika, överbliven tacosås mm. )Istället för burkmajs så köpte jag majskolvar som vi skar av majskornen på så som på bilden här ovanför
Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blanda sedan i tacokrydda och tacosås. Strö så över hackade tomater, paprika, purjolök och majs
Tillsätt sköljda bönor och majs. Späd med vatten, tomater, tomatpuré och tacosås och låt sjuda på svag värme i ca 20 minuter. 1 dl tacosås. 2 st majskorn
Tillsätt tacosås, passerade tomater, buljongtärning, soja, vatten och låt det koka i tio minuter. När fem minuter av koktiden har gått häller du i majsen och låter den koka med i fem minuter
Häll på passerade tomater, majs och tacokrydda. 1 liten burk majs. Jag hittade några överblivna matskedar tacosås och hällde i, samt 1 tsk liquid smoke water från en glasflaska i kylen. 1 liten burk majs
Till servering hade jag tacosås, vegansk crème fraîche och guacamole. majs. majs. 8 tortillabröd (jag hade den som är gjorda på majs). Lägg ut 4 tortilla bröd och fördela färs, lök, majs, mango och ost i bröden. 8 tortillabröd (jag hade den som är gjorda på majs)
Blanda samman creme fraiche, philadelfiaost och tacosås i en kastrull. Lägg ner bacon, kyckling, paprika och majs, låt det puttra samman på spisen en liten stund