De fick bli basen för den här tacosåsen. 8 L gröna och röda tomater 2 msk spiskummin (ett par matskedar malen koriander är också gott)3 vitlöksklyftor2 tsk salt2 msk socker1 skvätt vatten om det blir för stabbigt eller en skvätt maizena om det blir för blaskigt
Enklast är att fylla dem med ost och tacosås. Pico de gallo är gjord på urkärnade och hackade tomater, silverlök, limejuice och rejält med färsk koriander, lite chili och olivolja
tacosås på burk. färsk koriander. toppa den varma gratängen med guacamole, gräddfil och tacosås. Smaksätt färsen med massor av färsk koriander, spiskummin, salt och peppar
ev färsk koriander. 1 burk tacosås (styrka efter smak). Så här gör du 20 minuter Stek köttfärsen i några matskedar smör eller neutral olja och häll sedan över tacokryddan enligt anvisning på påsen
I stort sett är det tortillabröd som gratineras med tacosås och ost, här en vegansk ostkräm som du enkelt slänger ihop av havrefraiche och riven vegoost
3 msk salsa/tacosås (originalreceptet sa salsa verde, som görs på tomatillos, men jag hade ingen så det blev vanlig salsa). 2 tsk färk hackad koriander (kan uteslutas eller ersättas med lite persilja om man inte gillar koriander). 3 msk salsa/tacosås (originalreceptet sa salsa verde, som görs på tomatillos, men jag hade ingen så det blev vanlig salsa). 2 tsk färk hackad koriander (kan uteslutas eller ersättas med lite persilja om man inte gillar koriander)
Även tacosås kan man frysa in. Mald koriander. Mald koriander. Eftersom inte hela burken med ajvar relish gick åt till fläskfilégrytan med ajvar och grönsaker så kommer här ytterligare en rätt med ajvar relish
koriander. koriander. 0,5 burk hot tacosås. 0,5 burk hot tacosås. Godmorgon på er. Idag börjar jag om att jobba efter att ha varit sjukskriven sedan vecka 11