Ta upp och under rinnande kallt vatten kan du lätt dra av skinnet. Först ska du skålla tomaterna. Koka upp vatten i en kastrull och lägg ner tomaterna i ca 1 minut
Om du använder konserverade bönor så häll av dem i ett durkslag, skölj av dem under rinnande kallt vatten och låt dem rinna av ordentligt innan de används
Denna smarriga coleslaw, smaksatt med tacosås, använde vi istället för dressing och sallad till de fantastiska bönburgarna som ni fick recept på i måndags (se här)
Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt. Rör samman 2 dl sweet chilisås med 2 dl matlagningsyoghurt och 1/2 dl tacosås. 1/2 dl tacosås
Häll på tacosåsen, stäng av värmen och lått det puttra ihop. Vispa ut vetemjöl i lite kallt vatten, häll det i buljongen och låt småkoka i 2 minuter under omrörning. 1 burk tacosås
tacosås och äggstanning. Blanda i tacosåsen (valfri styrka). 150 g kallt smör. 2 msk kallt vatten. 1 brk tacosås, ca 230 g. 150 g kallt smör. 2 msk kallt vatten. 1 brk tacosås, ca 230 g 3 st ägg
Tillsätt tacokrydda och tacosås. Se'n så snöar det ju inte heller när det är så här kallt och med tanke på all snö vi redan har känns det bra med en snöfri vecka