3) Häll i tacokryddan, keso, greenchili och lite riven ost. 4) Blanda tacosåsen och creme fraichen i en skål. 7) Bred på tacosåsblandningen och strö över riven ost. 1 burk GreenChili (kan uteslutas). 0,5 burk Tacosås
460 g tacosås hot. 113 g greenchili på burk. 2 msk green jalapeno hot (på burk). Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och sätt ugnen på 225 grader
Lade till lite tacosås för hetta och citron för syra, samt tog hackad soltorkad tomat som topping istället för den rökta korven, då jag inte är någon större korvmänniska
Gör såsen genom att koka upp vatten, olja, tomatpuré, tacosås, greenchili, salt, peppar och vitlök. Blanda alla ingredienser till röran, alltså keso, vitlök (pressad) ost, greenchili, salt och peppar
½ burk greenchili. Förgrädda pajskalet ca 10 min, stek under tiden köttfärsen, blanda i kryddmixen och lite vatten, tillsätt ketchup, tacosås och mjölken. 3 msk tacosås. 1 burk crème fraiche sweet chili