Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Linda baconskivor eller skinka runt och fäst med en tandpetare. 6 kycklingfiléer, 1 pst bacon eller serranoskinka. Rör samman 2 dl sweet chilisås med 2 dl matlagningsyoghurt och 1/2 dl tacosås. 1/2 dl tacosås
När det är färdigt så häll över allt och bacons i en gryta. Bacontärningar (brynta). Bryn 200 g bacon (jag tog tärningar). 3 msk tacosås medium. Kram 200 g bacon (jag tog tärningar). 3 msk tacosås medium