Efter en lång och intensiv helg och massor med besök av råttköpare och punkter i almanackan som bockats av rundade vi av kvällen igår med dessa goda tacorullar
Skala och hacka löken. Fräs den tillsammans med färs i olja. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soja, kryddor, pressad vitlök och vatten och koka ihop i 10 minuter
Lite variation till fredagstacos. Gjorde en ostsås till som inte alls blev bra. Receptet var med i senaste Mersmak, så ni som har tänkt göra det, kan nu låta bli
Igår åt vi tacorullarna med pasta eller ris och tidigare har jag ätit det med ugnsrostad potatis. Stek tacorullarna och gör såsen, förvara var för sig eller tillsammans och värm sedan på när det är dags att äta
En annan variant med tacokryddad köttfärs, som jag brukar göra, är mina så kallade tacorullar. Sedan får tacorullarna stå i ugnen i 225°C, tills att osten blir gyllenbrun