Häll i en burk tacosås, oxfond och ev vin. Det var tänkt att bli en enkel tacopaj, men allt efter som fler trillade in i huset, så var det bara att öka på mängden mat med ”man tager vad man haver”, som i mitt fall var spenat och broccoli
Ja, och ett glas vin förstås. I går kväll blev det tacopaj till middag, så himla gott det är. Gjorde ett pajskal helt utan vanligt mjöl, innehåller i stället havregryn och sojamjöl
Buffén bestod av både varmt (tacopaj och potatisgratäng) och kallt (bl. Det röda vinet som vindrickarna fick smaka för första gången var allas vår Per Morbergs bidrag till sortimentet på gröna lyktan
Söndag Tacopaj, rosensås, fruktsallad med kladdkakemuffins. Någonstans där försvann solen och vindarna som hela tiden virvlat omkring mig kändes plötsligt väldigt kalla
Jag hade lite riven ost på (blev över från tacopajen) och det var väldigt gott. 1 dl vitt vin (torrt. Därefter slängde jag i vin och den finhackade löken och kokade allt ca 10 min till så att all alkohol försvann. 1 dl vitt vin (torrt
Till huvudrätt blev det en gammal favorit, Tacopaj med guacamole. Jag hade gjort räkmousse till förrätt efter ett recept från Anna Hallens kokbok "LCHF för kvinnor"
Myskväll hemma hos fina familjen, ett glas vin och god mat♥Varmrätt - Tacopaj & Räkpaj Pajdeg3 dl vetemjöl125 g kylskåpskallt smör3 msk iskallt vattenGör såhärSkär smöret i små bitar
Gorgonzola Lax med Vitvinssås (1). Grön sparris med rabarbervinägrette (1). Kycklingfilé i Vitt vin och Gorgonzola (1). Lax med Vitvinssås (1). Vintersoppa (1). Tacopaj (1)