Strö över riven ost och krossad tortillachips och ha på toppen. Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj
Det är även gott att servera tortillachips till. Här kommer ännu ett recept på tacopaj (det finns ju några stycken i bloggen sedan tidigare) Denna gången har jag gjort tacopajen extra smakrik genom att blanda ner en burk med salsa i tacofärsen
En snabbare variant på min tacopaj som jag är så förtjust i. saltade tortillachips. . Denna går gissningsvis hem hos både stora och små och äter du inte upp allt så går det utmärkt att frysa in
Krossa tortillachipsen i en smord pajform. Var sugen på tacopaj men kände att jag inte ville göra en vanlig med en vanlig pajdeg, så därför blev det ett litet expiriment att använda krossade tacochips som botten ist, vilket gick bra och det smakade gott
Häll ut tortillachips i en ugnssäker form. Tortillachips. Börja med att bryna köttfärsen. Tillsätt tacokryddan och vattnet (Tacofärsen ska vara något lösare än när man serverar den till tacoskal och tortillabröd)
Smula tortillachipsen grovt och strö över köttfärsen. 150 g tortillachips. Sätt ugnen på 175 grader. Skala och hacka lökarna, stek dem och köttfärsen i oljan