tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisk tacopaj med tortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratäng med färskoströra
tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisk tacopaj med tortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratäng med färskoströra
Det finns också en smarrig tacopaj där du har fyllningen i ett pajskal i stället för tortillabröd, den funkar kanon att göra med ett glutenfritt pajskal också
Vad ni vill men de är verkligen lika enkelt som att äta vanlig tacos eller tacopaj. Det är enklare än en tacopaj tycker jag, vilket är bland mina favoriter bland matpajer
Pulled pork har blivit lika svennigt som tacopajen. Servera i hamburgerbröd eller tortillabröd med någon god yoghurtdressing (hackat äpple och senap eller limesaft och -skal), mera Texas Longhorn Steak Sauce, skivad rödlök, tomatskivor och salladsblad av någon knaprig typ
Pulled pork är snart lika svennigt som tacopajen. Servera i hamburgerbröd eller tortillabröd med någon god yoghurtdressing (hackat äpple och senap eller limesaft och -skal), mera Texas Longhorn Steak Sauce, skivad rödlök, tomatskivor och salladsblad av någon knaprig typ
Lagar jag då mexikanskt blir det nachogratäng, enchilada, tacopaj eller burrito. Lägg ett tortillabröd i en form med löstagbar kant (eller direkt på en bakpappersklädd plåt)
Ta en pajform och så lägger du först ett tortillabröd i botten, sen skär du två bröd rakt över på mitten, så "klär" du kanterna med dem (har du stor form behöver du ju givetvis flera) sen lägger du ytterligare ett helt bröd i botten över skarvarna
Det blir allt från chili, quesadillas, tacopaj till fisk med tacokryddning. Lägg en slev köttfärs i varje tortillabröd, rulla ihop den till en rulle och lägg i en ugnssäker form