Tillsätt Tacomix och vatten samt tomatpurén. Tillsätt Tacomix och vatten samt tomatpurén. 1100 g köttfärs4 små till medelstora lökar2 påsar Tacomix, Old El Pasos är min favorit2 dl vatten. 1100 g köttfärs4 små till medelstora lökar2 påsar Tacomix, Old El Pasos är min favorit2 dl vatten
Tro nu för all del inte att det är någon avancerad uppgift att blanda sin egen tacokrydda, för det är lätt som en plätt, men känn för den delen ingen press på att du måste svänga ihop din egen kryddblandning - det funkar lika bra med en köpt påse tacomix
Tro nu för all del inte att det är någon avancerad uppgift att blanda sin egen tacokrydda, för det är lätt som en plätt, men känn för den delen ingen press på att du måste svänga ihop din egen kryddblandning - det funkar lika bra med en köpt påse tacomix
1 påse tacomix. Arbeta snabbt ihop ingredienserna till pajdegen, helst i en matberedare med kniv. Kavla ut 2/3 av pajdegen mellan två lätt mjölade bakplåtspapper
Finhacka löken och stek den med köttfärsen och blanda i tacomix med lite vatten. Majs och hackade jalapenos är exempel på goda ingredienser i en tacopaj
Eftersom Maria kör LCHF så gjorde vi en tacopaj utan deg. 400 gr köttfärs 1 påse tacomix 2 tomater Ca 1½ dl gräddfil Ca 1 burk majs (vi hällde direkt ur fryspåsen, så det var lite svårt att se hur mycket majs det blev) Ca 100 gram riven ost Bryn köttfärsen. 1 påse tacomix
1 påse tacomix. Gör så här. 1. Pajdeg. Sätt ugnen på 225°C. Blanda mjölsorterna och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop degen