Tacopaj tacomix recept

Tacopaj, den bästa och godaste

Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg. Den här tacopajen är den bästa, godaste jag vet
Tacopaj

Tacopaj

Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Tacopaj i långpanna

Tacopaj i långpanna

Tillsätt Tacomix och vatten samt tomatpurén. Tillsätt Tacomix och vatten samt tomatpurén. 1100 g köttfärs4 små till medelstora lökar2 påsar Tacomix, Old El Pasos är min favorit2 dl vatten. 1100 g köttfärs4 små till medelstora lökar2 påsar Tacomix, Old El Pasos är min favorit2 dl vatten
Tacopaj med kyckling

Tacopaj med kyckling

Tro nu för all del inte att det är någon avancerad uppgift att blanda sin egen tacokrydda, för det är lätt som en plätt, men känn för den delen ingen press på att du måste svänga ihop din egen kryddblandning - det funkar lika bra med en köpt påse tacomix
Laktosfri tacopaj

Laktosfri tacopaj

Tillsätt tacomix och vatten. 1 påse tacomix. Blanda vetemjöl, dinkelmjöl, mjölk, smör och bakpulver till en smidig pajdeg
Svärmors tacopaj

Svärmors tacopaj

Tillsätt därefter tacomix och vatten. Deg. Blanda mjöl, salt och bakpulver. Smula i margarinet. Tillsätt mjölken och arbeta ihop till en deg
Tacopaj med med kyckling

Tacopaj med med kyckling

Tro nu för all del inte att det är någon avancerad uppgift att blanda sin egen tacokrydda, för det är lätt som en plätt, men känn för den delen ingen press på att du måste svänga ihop din egen kryddblandning - det funkar lika bra med en köpt påse tacomix
Tacopaj

Tacopaj

Bryn köttfärsen och löken i tacomixen enligt anvisningarna på påsen. En av mina favoriter här hemma är den här fantastiska tacopajen
Tacopaj

Tacopaj

1 påse tacomix. Arbeta snabbt ihop ingredienserna till pajdegen, helst i en matberedare med kniv. Kavla ut 2/3 av pajdegen mellan två lätt mjölade bakplåtspapper
Tacopaj

Tacopaj

Bryn färsen och tillsätt tacomixen. IngredienserPajdeg. 2½ dl mjöl50 g smör / margarin1 dl kesellaFyllning
Världens godaste Tacopaj

Världens godaste Tacopaj

2 tacomix. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda ihop mjukt margarin med torra ingredienser. Häll i mjölk och rör ihop
Något nyttigare tacopaj

Något nyttigare tacopaj

Finhacka löken och stek den med köttfärsen och blanda i tacomix med lite vatten. Majs och hackade jalapenos är exempel på goda ingredienser i en tacopaj
Suveränt god och smal tacopaj.

Suveränt god och smal tacopaj.

1 påse tacomix. Ugn 225 grader. Fyllningen. Fräs köttfärsen, skiva/hacka löken och häll på önskade kryddor och vätska
Tacopaj

Tacopaj

Känns som det va länge sen vi hade paj på menyn och ikväll lagades det tacopaj. 1 påse tacomix. 1 påse tacomix
Tacopaj utan deg

Tacopaj utan deg

Eftersom Maria kör LCHF så gjorde vi en tacopaj utan deg. 400 gr köttfärs 1 påse tacomix 2 tomater Ca 1½ dl gräddfil Ca 1 burk majs (vi hällde direkt ur fryspåsen, så det var lite svårt att se hur mycket majs det blev) Ca 100 gram riven ost Bryn köttfärsen. 1 påse tacomix
Tacopaj med lågt GI

Tacopaj med lågt GI

1 påse tacomix (á 40 g). Blanda ingredienser till pajskalet och rör om till det blir en fast degklump. Låt det stå kallt i minst 30 minuter
Tacopaj

Tacopaj

Tillsätt Tacomixen och vatten. Tacopaj är väldigt enkelt att göra och älskas av folk i alla åldrar och passar väl i olika sammanhang

Tacopaj med lågt GI

1 påse tacomix. Gör så här. 1. Pajdeg. Sätt ugnen på 225°C. Blanda mjölsorterna och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop degen