1 påse tacokryddmix. 1 påse tacokryddmix. Tycker du om mat med hetta. Då är den här pajen något för dig. Pajen är både mjölkfri och spannmålsfri vilket passar perfekt för dig som äter Paleo/Stenålderskost
Tacopaj är en matig och smakrik paj. Jag är inte särskilt förtjust i vare sig färska tomater eller majs så därför skippar jag detta, något som annars är vanligt förekommande i tacopajer
Sagt och gjort, tacopaj skulle det bli. Tacopaj i portionsform. 1 påse tacokryddmix. Pajerna gräddas i 200 grader i ca 25 minuter Tacopaj i portionsform. 1 påse tacokryddmix
Det finns också en smarrig tacopaj där du har fyllningen i ett pajskal i stället för tortillabröd, den funkar kanon att göra med ett glutenfritt pajskal också
Bryn lök och köttfärs som vanligt och tillsätt tacokryddmix och vatten, låt puttra ett tag. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och kavla ut degen, täcka därefter kanterna upp efter formen (gärna löstagbara botten)
Bryn köttfärsen och tillsätt tacokryddmixen och vatten. Innan jag hastar vidare tänkte jag slänga in receptet på den smarriga tacopajen vi avnjöt till middag igår
- Fräs färsen med lök och tacokryddmix. Igår var det farsdag och pappan i den här familjen älskar alla typer av texmex, så för att fira den stora dagen (hans första farsdag) blev det tacopaj