Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak. Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan
Täcke. Godaste tacopajen. Gör täcket genom att blanda créme fraiche och majonäs. Igår gjorde jag tacopaj, det är den sorts paj jag gillar mest och just denna var väldigt god för fyllningen var så smakrik
Täcke. Tacopaj och andra framgångsrecept. Täcke. Igår gjorde jag tacopaj. Tacopaj. Stackars Lotta hamnade mitt i bakeuforin samtidigt som Rebecca bedrev filminspelning av hur man gör en tacopaj inför en engelskuppgift (
Har smakat flera andra tacopajer, men den här varianten är utan tvekan min favorit. Tacopaj , 3-4 portioner 1 pajdeg, t. den här Fyllning 400 g köttfärs 1 gul lök 1-2 vitlöksklyftor 1 påse tacokryddor ¾ dl vatten Täcke 2 dl crème fraiche 3 msk majonnäs 2 msk philadelphiaost (kan uteslutas) salt, peppar tomater riven ost Sätt ugnen på 225°C
Bred ut ostsåsen som ett tunt täcke över färsen. En gång i veckan släpper vi också ett nytt jävligt gott veganrecept, och först ut är den här smarriga tacopajen
Täcket. Tryck ut pajdegen och lägg på köttfärsröran och täcket. Täcket. Ugn 225 grader. Fyllningen. Fräs köttfärsen, skiva/hacka löken och häll på önskade kryddor och vätska
Till en början hade jag tänkt göra tacopaj men var inte sugen på just pajdeg så istället blev det något gratäng-liknande där jag använde mig av en en massa tacochips som botten och även som ett täcke ovanpå
Täcke. Välj en av pajdegarna och gör den. Vanlig pajdeg. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Låt matfettet bli rumsvarmt, dela det i mindre bitar och finfördela med fingrarna i mjölet
Täcke. Täcke. Mättande och god. Pajskal. 4 ägg. 1dl grädde. 2msk smör. Smält smöret i pajformen i ugn, 225*C. Vispa hastigt ihop äggstanningen och grädda till torr yta med ordentlig färg