Tacopaj pajskal recept

Tacopaj i färdigfrysta pajskal

Tacopaj i färdigfrysta pajskal

Sagt och gjort, tacopaj skulle det bli. Färdigfrysta pajskal med valfri tacofyllning tyckte dottern vi skulle ha
Tacopaj

Tacopaj

För ett frasigt pajskal är det bäst att inte knåda för länge. Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj
Tacopaj

Tacopaj

Lägg köttfärsen i pajskalet och häll crème fraicheröran. Pajdeg. Mät upp mjöl, skär kylskåpskallt matfett 5 - 6 bitar och lägg tillsammans med mjölet
tacopaj med kall kryddig sås

tacopaj med kall kryddig sås

Förgrädda pajskalet i 5-10 minuter, fyll det sedan med fyllningen. 4 dl vetemjöl1,5 tsk bakpulver0,5 tsk salt50 g rumsvarmt smör1,5 dl mjölkSätt ugnen på 225 grader

Tacopaj, den bästa och godaste

Häll i pajskalet. Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg. Den här tacopajen är den bästa, godaste jag vet
Lyxig tacopaj för många

Lyxig tacopaj för många

Bred ut köttfärsen i pajskalet. Denna pajdeg gjorde jag även glutenfri så Anders kunde äta. ). Fina färger på denna paj
Tacopaj

Tacopaj

Lägg sedan köttfärsen i pajskalet. Det är lätt att göra den glutenfri genom att byta ut pajdegen till en glutenfri pajdeg som passar väldigt bra till just denna tacopaj, se recept här
Tacopaj

Tacopaj

Fyll pajskalet med färsfyllningen. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen ca 15 minuter. Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner
Tacopaj

Tacopaj

Jag gjorde en tacopaj med 3 olika fyllningar, köttfärs, tacosalsa och en krämig topping. Lägg färsen i pajskalet och lägg över tacosalsan och till sist fyllning nummer 3
Tacopaj för många!

Tacopaj för många!

Tryck ut degen i en långpanna och nagga pajskalet med en gaffel. Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj
Tacopaj med crème fraiche

Tacopaj med crème fraiche

Slå upp fyllningen i pajskalet. Börja med pajdegen, blanda alla ingredienser till degen i bakmaskin eller för hand
Lättlagad tacopaj

Lättlagad tacopaj

(På bilderna nedan kan du se att jag inte förgräddade pajskalet först, utan la färsen direkt över degen
Tacopaj i stor ugnsform – recept

Tacopaj i stor ugnsform – recept

Lägg färsen i pajskalet. Hacka samman smör och mjöl till en smulig massa, gärna i matbredare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg
Tacopaj med kyckling

Tacopaj med kyckling

Bred ut fyllningen i pajskalet. ) Nämligen en tacopaj med kyckling. Förgrädda pajskalet i ca 10 minuter. Då var det fredag igen
Tacopaj

Tacopaj

Lägg köttfärsfyllningen i pajskalet. Tacopaj är en högt älskad klassiker som går hem hos både barn och vuxna