Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad
Finhacka lök och vitlök och stek tillsammans med nötfärsen i lite smör. 600 g nötfärs 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk tacokrydda utan socker 1 dl vatten 2 tomater jalapenos smör att steka i salt. 600 g nötfärs
Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj. Jag älskar tacos och älskar matpajer och denna påminner en hel del om den vanliga tacopajen med creme fraiche som jag brukar göra, men denna är i större format
Att göra pajbotten på sötpotatis är inget jag kommit på själv, men jag tyckte att det var ett spännande och kreativt sätt att göra det på, så jag provade att göra en tacopaj med sötpotatisbotten
500 g nötfärs. Pajfyllning 500 g nötfärs 1 påse tacokrydda 1 lime, skal och saft 1 chili 1 kruka färsk koriander 1 gul lök 1 kvisttomat 4 dl crème fraîche 150 g lagrad ost, riven
Tacopaj är en högt älskad klassiker som går hem hos både barn och vuxna. nötfärs · 1. 500 g nötfärs · 1. Väljer man att göra den med en pajdeg av kikärtor så är den dessutom ett riktigt nyttigt val
500 g nötfärs olivolja1 gul lök1 påse tacokryddor1 dl vatten1 burk kidneybönorsaltpeppar4 tomater1 liten burk creme fraiche4 msk majonäs2 dl riven ostGÖR SÅ HÄR
Som ni kanske ser använde jag inga tomater i toppingen, pajen blir förmodligen både godare och vackrare med en röd färgklick men jag hade inga tomater hemma så det fick bli en tacopaj utan tomater
400 g nötfärs. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop ingredienserna till degen. Tryck ut den i en 24 eller 28 cm rund form, jag använde en 28 cm rund form