Tacopaj nötfärs recept

Tacopaj

Tacopaj

Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad

Tacopaj, den bästa och godaste

Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg. Den här tacopajen är den bästa, godaste jag vet
Tacopaj

Tacopaj

Ingredienser Pajdeg 3 dl dinkel- eller vetemjöl 150 g Smör 3 msk Vatten   nypa Salt Fylling 400 g Nötfärs 1 paket tacokrydda 0
Tacopaj LCHF

Tacopaj LCHF

Finhacka lök och vitlök och stek tillsammans med nötfärsen i lite smör. 600 g nötfärs 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk tacokrydda utan socker 1 dl vatten 2 tomater jalapenos smör att steka i salt. 600 g nötfärs
Tacopaj för många!

Tacopaj för många!

Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj. Jag älskar tacos och älskar matpajer och denna påminner en hel del om den vanliga tacopajen med creme fraiche som jag brukar göra, men denna är i större format
GLUTENFRI TACOPAJ MED KRÄMIG TOPPING

GLUTENFRI TACOPAJ MED KRÄMIG TOPPING

Vi körde på tacopajonsdag i stället, hedningar som vi är. Glutenfri tacopaj. //Malin Glutenfri tacopaj. 500 g nötfärs. 500 g nötfärs
Tacopaj med sötpotatisbotten

Tacopaj med sötpotatisbotten

Att göra pajbotten på sötpotatis är inget jag kommit på själv, men jag tyckte att det var ett spännande och kreativt sätt att göra det på, så jag provade att göra en tacopaj med sötpotatisbotten
Tacopaj med crème fraiche

Tacopaj med crème fraiche

500 g nötfärs. Pajfyllning 500 g nötfärs 1 påse tacokrydda 1 lime, skal och saft 1 chili 1 kruka färsk koriander 1 gul lök 1 kvisttomat 4 dl crème fraîche 150 g lagrad ost, riven
Tacopaj med grönsallad

Tacopaj med grönsallad

200 g nötfärs. Blanda smör, gräddfil och mjöl till en deg och tryck ut i en form. För-grädda i 10 minuter
Tacopaj

Tacopaj

Tacopaj är en högt älskad klassiker som går hem hos både barn och vuxna. nötfärs · 1. 500 g nötfärs · 1. Väljer man att göra den med en pajdeg av kikärtor så är den dessutom ett riktigt nyttigt val
Tacopaj glutenfri

Tacopaj glutenfri

800 g nötfärs. Rör ihop mjöl, salt, smör i kuber och vatten till en deg, enklast i matberedare. Obs. Blir något klibbig
Tacopaj

Tacopaj

4 Deg 3 dl vetemjöl 50 g smör eller margarin 1 dl kvarg (10 %) 3 msk kallt vatten Fyllning 500 g nötfärs 1 msk smör eller margarin 2 tsk tacokrydda 1 dl vatten 2 dl crème fraiche (paprika, chili) 250 g körsbärstomater 2 - 2 1/2 dl riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
GI TACOPAJ

GI TACOPAJ

500 g nötfärs olivolja1 gul lök1 påse tacokryddor1 dl vatten1 burk kidneybönorsaltpeppar4 tomater1 liten burk creme fraiche4 msk majonäs2 dl riven ostGÖR SÅ HÄR
Godaste tacopajen!

Godaste tacopajen!

Godaste tacopajen. Igår gjorde jag tacopaj, det är den sorts paj jag gillar mest och just denna var väldigt god för fyllningen var så smakrik
Tacopaj – recept

Tacopaj – recept

1500 g nötfärs. 100 g smör. 13 1/2 dl vetemjöl. 13 msk vatten
Tacopaj VV

Tacopaj VV

Som ni kanske ser använde jag inga tomater i toppingen, pajen blir förmodligen både godare och vackrare med en röd färgklick men jag hade inga tomater hemma så det fick bli en tacopaj utan tomater
Tacopaj med potatisbotten!

Tacopaj med potatisbotten!

126 gram nötfärs. 126 gram nötfärs. 1 portion. 32 gram minikeso. 204 gram potatis. 100 gram krossade tomater. 50 gram lök
Köttfärs tacopaj

Köttfärs tacopaj

400 g nötfärs. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop ingredienserna till degen. Tryck ut den i en 24 eller 28 cm rund form, jag använde en 28 cm rund form