Tacopaj med creme recept

Tacopaj med crème fraiche

Tacopaj med crème fraiche

Börja med pajdegen, blanda alla ingredienser till degen i bakmaskin eller för hand. Börja med fyllningen, stek färsen i en stekpanna med olja
Tacopaj med crème fraiche

Tacopaj med crème fraiche

pajdeg100 g smör 3,5 dl vetemjöl 3 msk vatten 1 tsk salt. Pajfyllning500 g nötfärs 1 förp taco kryddmix 1 limefrukt, skal och saft 1 chilifrukt 1 kruka färsk koriander 1 gul lök 1 kvisttomat 4 dl crème fraîche 150 g lagrad ost, riven
Tacopaj

Tacopaj

Finfördela fettet med fingrarna till en smidig massa och lägg i vatten. Hacka lök och stek tillsammans med köttfärsen på svag värme
Tacopaj i långpanna

Tacopaj i långpanna

Gör en sallad till med. salladsblad, gurka, tomat, fetaost, rödlök - rör ner lite olivolja samt krydda med citronpeppar och italiensk salladskrydda
tacopaj med kall kryddig sås

tacopaj med kall kryddig sås

Blanda ihop creme fraiche med riven ost och klicka ut över tomaterna. Blanda alla torra ingredienser till pajdegen, arbeta sedan ihop med smör och mjölk till en deg
Tacopaj

Tacopaj

Blanda osten med crème fraiche och klicka på köttfärsen. Dock kanske jag tycker tacopaj kan vara fel ord, då den mer är som en gratäng men gjord i en pajform

Tacopaj, den bästa och godaste

Blanda ihop creme fraiche med majonäs och bred över tomaterna och feferonin. Krämig tacopajmed massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg
Recpet: Tacopaj med krämigt täcke

Recpet: Tacopaj med krämigt täcke

Blanda samman tomaterna med tacosåsen och creme fraiche. Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan
Vegetarisk tacopaj med grönsaker

Vegetarisk tacopaj med grönsaker

Blanda ihop creme fraiche, tacokrydda och chilisås och bred det över grönsakerna. Visst kan man göra tacopaj på vegetarisk färs, men testa att göra denna grönsakspaj med tacofyllning
Lyxig tacopaj för många

Lyxig tacopaj för många

Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blanda sedan i tacokrydda och tacosås. Blanda ihop creme fraiche och philadelphiaost och bred över köttfärsen

Krämig Tacopaj

Vi åt en jättegod tacopaj på nyårsafton och sedan har några av er läskat mig på instagram med att ni ätit tacos i olika former så nu har även vi ätit tacopaj här hemma
Tacopaj

Tacopaj

Den är verkligen jättegod och den blir härligt krämig med crème fraiche-toppingen, så man behöver inga extra såser till pajen
Tacopaj den supergodaste... ;-)

Tacopaj den supergodaste... ;-)

Täck pajen med blandningen. Servera med pasta eller ris och en sallad. Ugn 200 grader. Hacka löken och bryn den
Enkel Tacopaj

Enkel Tacopaj

ex en matberedare och blanda med kniven. Stek köttfärsen med löken och kryddorna. Skär tomaterna i små bitar medans köttfärsen får stå och puttra lite på svag värme
Tacopaj

Tacopaj

Hacka samman matfettet skuret i mindre bitar med mjölet till en grynig massa. Nagga degen med en gaffel
Tacopaj

Tacopaj

Blanda mjöl och bakpulver och nyp ihop med smöret. Blanda creme fraiche och majonnäs. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Tacopaj

Tacopaj

Fräs färsen smulig i stekpanna med smör. Pajdeg. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg