Tacopaj majonnäs recept

Tacopaj

Tacopaj

Blanda creme fraiche och majonnäs. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Tacopaj

Tacopaj

Blanda crème fraiche, majonnäs, ost, salt och peppar och bred över färsen. 5 dl majonnäs. Pajdeg. Smält smöret i en stor kastrull
Godaste tacopajen

Godaste tacopajen

Recept på godaste tacopajen. Tacopaj är svenskarnas favorit och vem vill inte ha receptet på den godaste tacopajen
Godaste tacopajen

Godaste tacopajen

Blanda ihop crème fraiche, majonnäs och riven ost. 4 msk majonnäs. 4 msk majonnäs. Så var det dags för ett tips till fredagsmyset
Tacopaj VV

Tacopaj VV

Rör ihop fraiche, majonnäs och peppar. Som ni kanske ser använde jag inga tomater i toppingen, pajen blir förmodligen både godare och vackrare med en röd färgklick men jag hade inga tomater hemma så det fick bli en tacopaj utan tomater
Godaste tacopajen

Godaste tacopajen

Blanda ihop crème fraiche, majonnäs och riven ost. se som egentligen hette Absolut godaste tacopajen. Godaste tacopajenDeg4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver0,5 tsk salt50 gram smör1,5 dl mjölkFyllning500 gram köttfärs1 msk olja1 st gul lök1 påse het tacokrydda2 st vitlöksklyftor1 dl vatten4 st tomater2 dl creme fraiche 4 msk majonnäs2 dl riven ostGarnering. 4 msk majonnäs
Köttfärs tacopaj

Köttfärs tacopaj

Blanda ost, majonnäs och crème fraiche och lägg ovanpå tomaterna. 2 msk majonnäs lätt. Sätt ugnen på 225 grader
Tacopaj och andra framgångsrecept!

Tacopaj och andra framgångsrecept!

Blanda ihop crème fraichen, majonnäsen och den rivna osten och bred ut smeten över tomaterna. Tacopaj och andra framgångsrecept
Laktosfri tacopaj

Laktosfri tacopaj

Blanda samman crème fraiche, majonnäs, vitpeppar och vitlök. 4 msk majonnäs. Blanda vetemjöl, dinkelmjöl, mjölk, smör och bakpulver till en smidig pajdeg
Svärmors tacopaj

Svärmors tacopaj

4 msk lätt majonnäs. Deg. Blanda mjöl, salt och bakpulver. Smula i margarinet. Tillsätt mjölken och arbeta ihop till en deg
Godaste tacopajen

Godaste tacopajen

Blanda samman crème fraiche, majonnäs och philadelphiaost. Har smakat flera andra tacopajer, men den här varianten är utan tvekan min favorit
Tacopaj

Tacopaj

Blanda ihop cremé fraichen, majonnäsen och den rivna osten och bred ut smeten över tomaterna. Om man inte vill köra klassisk tacos så är denna tacopajen ett måste
Tacopaj - Recept

Tacopaj - Recept

3 st (ca 300 g) tomater 2 dl crème fraiche 4 msk majonnäs 150 g (2-3 dl) riven ost. 2 dl crème fraiche 4 msk majonnäs 150 g (2-3 dl) riven ost
Tacopaj med krämigt täcke (LCHF)

Tacopaj med krämigt täcke (LCHF)

I en skål, blanda ihop crème fraîche, majonnäs, sambal oelek och ost och bred ut röran över pajen. För just sådana tillfällen kommer här ett recept på en riktigt krämig och god tacopaj som är lätt att slänga ihop senare under helgen
Tacopaj

Tacopaj

Fyll pajskalet med köttfärsröran, blanda crème fraiche, majonnäs och svart peppar, bred ut det över köttfärsen
Tacopaj

Tacopaj

4 msk majonnäs. Blanda till pajdegen. Mjöl, salt, bakpulver, margarin, mjölk i en mixer. Tryck ut i en djup ungsfastform
Tacopaj

Tacopaj

Blanda all creme fraiche, majonnäs, krossade tomater och riven ost i en skål till en sås. I helgen åt vi paj med goda vänner och just tacopajer finns ju i många varianter