Blanda creme fraiche och majonnäs. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Rör ihop fraiche, majonnäs och peppar. Som ni kanske ser använde jag inga tomater i toppingen, pajen blir förmodligen både godare och vackrare med en röd färgklick men jag hade inga tomater hemma så det fick bli en tacopaj utan tomater
Blanda ihop crème fraiche, majonnäs och riven ost. se som egentligen hette Absolut godaste tacopajen. Godaste tacopajenDeg4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver0,5 tsk salt50 gram smör1,5 dl mjölkFyllning500 gram köttfärs1 msk olja1 st gul lök1 påse het tacokrydda2 st vitlöksklyftor1 dl vatten4 st tomater2 dl creme fraiche 4 msk majonnäs2 dl riven ostGarnering. 4 msk majonnäs
Blanda samman crème fraiche, majonnäs, vitpeppar och vitlök. 4 msk majonnäs. Blanda vetemjöl, dinkelmjöl, mjölk, smör och bakpulver till en smidig pajdeg
Blanda ihop cremé fraichen, majonnäsen och den rivna osten och bred ut smeten över tomaterna. Om man inte vill köra klassisk tacos så är denna tacopajen ett måste
I en skål, blanda ihop crème fraîche, majonnäs, sambal oelek och ost och bred ut röran över pajen. För just sådana tillfällen kommer här ett recept på en riktigt krämig och god tacopaj som är lätt att slänga ihop senare under helgen
Blanda all creme fraiche, majonnäs, krossade tomater och riven ost i en skål till en sås. I helgen åt vi paj med goda vänner och just tacopajer finns ju i många varianter